Artikler

5 tips til at få det bedste ud af dine små rum

Det er ikke altid lige let at indrette små rum. Ofte er der tale om badeværelser, køkken eller stue, hvor der ikke er meget plads at gøre godt med. Men med de rette tricks kan man faktisk få meget mere ud af de små rum, og samtidig skabe et hyggeligt udtryk. Her får du 5 tips til at indrette små rum.

1. Gør brug af hylder

Hylder er noget, som mange har i deres hjem. De kan være med til at skabe et hyggeligt og organiseret indtryk, og det er derfor en god idé at gøre brug af hylder i de små rum. Det kan være i form af nogle hylder på væggen eller i form af en knagerække. Med en ByWirth knagerækker kan du få et unikt look til din boligindretning. Med By Wirth får du kvalitet for pengene.

2. Vælg det rette møbel

Det er ikke altid, at man har plads til store møbler i de mindre rum. Men det betyder ikke, at man ikke kan skabe et hyggeligt udtryk. Derimod er det en god idé at vælge møbler, som passer til rummets størrelse. Hvis du har et lille soveværelse, så kan det være en god idé at vælge en kontorstol, som ikke fylder så meget, så den passer ind i rummet. På samme måde kan du vælge bord og sofaer, som passer til rummets størrelse.

3. Gør brug af farver

Når der er tale om små rum, så er det ofte godt at gøre brug af farver. Det kan skabe et mere personligt indtryk, og det giver dig mulighed for at skabe et helt unikt hjem. Derudover giver det også rummet mere liv og charme. Du behøver dog ikke gøre brug af mange forskellige farver. Et par farver vil ofte være nok til at give dit hjem et personligt præg.

4. Gør brug af lys

En anden ting, som mange bruger i de mindre rum, er lys. Lys kan virkelig give et rum liv og charme, og derfor er det en god idé at gøre brug af lys i dine små rum. Du kan for eksempel placere nogle lamper på væggen eller på gulvet. På samme vis kan du bruge nogle spejle med lysskilte, så der bliver rigeligt med lys i dit hjem.

5. Gør brug af pladsen

Ofte er der tale om små rum, fordi der ikke er meget plads. Men det betyder ikke, at man ikke kan fylde lidt mere liv og charme ind i hjemmet. Det handler bare om at finde de rette steder at placere tingene henne. Hvis du har et lille soveværelse, så kan det for eksempel være en god idé at placere din seng tættere på vinduet eller dine reoler tættere på sengen.