Artikler

Basebeton giver en helt jævn overflade, slidstærk og vandtæt

Basebeton er blevet en utrolig populær løsning til gulv. Selve betonet har utrolig mange fordele, og nogle af dem kan du læse om herunder. Vi er kommet med tre gode sammenhænge, hvor basebeton kommer til sin fulde ret.

 

Praktisk til køkkenet og badeværelset

Udover at se knaldgodt ud i hjemmet, så er basebeton også utrolig praktisk. Til køkkenet og især badeværelset, så er det praktisk fordi at beton i sin natur i vandtæt. Vandet glider let af beton, når du skal lede det ned i et afløb på badeværelset, og det er også let at tørre væk i køkkennet.

 

Pletter og snavs er heller ikke noget problem at få af basebeton.

 

Moderne til stuen

Man kan sagtens se det praktiske med beton til køkkennet og badeværelset, men hvis du virkelig skal have en moderne stue, så skal du have beton herind til. Du kan eventuelt beklæde betonnet med nogle lækre tæpper. På den måde får du også lidt varme ind i stuen til de kolde vintre.

 

For det er netop det der er ved betongulve. Det giver et stilfuldt og enkelt udtryk, men på samme tid bringer det også en kold følelse med sig. Derfor skal du være god til at balancere det kolde med det varme, hvis du vælger at benytte dig af basebeton.

Stilfuldt til kontoret

Hvis vi kigger over mod erhverv, og hvis du er på udkig efter en lækker løsning til kontoret, så fungerer beton også superfint her. Med sin enkelthed, så giver beton ro til hovedet, hvilket er godt, når dine medarbejdere skal fungere optimalt på arbejdet.

 

Basebeton fungerer rigtig godt til erhverv, netop fordi det skal holde til noget. Du kan ikke forvente at dine medarbejdere passer lige så godt på omgivelserne på arbejdet, som de gør derhjemme. Basebetonnet robusthed og funktionalitet, gør altså dette til en kanon løsning for dig som erhvervsdrivende.