Artikler

Billige foldekasser – effektiv opbevaring

Det er en af de helt store trends for tiden, så måske har du set den, men det kan også være at den helt er forbigået din næse. Plastik foldekasser i mange farver til opbevaring af alverdens ting i hjemmet, trender og du skal med på bølgen.

Hvorfor er foldekasser smarte?

De er super praktiske fordi at det er en opbevaringsmulighed du kan tage i brug nemt og hurtigt, og folde sammen igen når du ikke har brug for den. Det samme kan du ikke gøre med ret mange andre opbevaringskasser.

 

Udover den praktiske funktionalitet, er de også super moderne og pifter indretningen lidt op ved at give den et præg af farver. Alt for ofte bliver opbevaring for praktisk og kedeligt, men den problematik kommer du altså udenom her. De populære og moderne foldekasser kommer i mange forskellige farver og det er alt efter hvilket mærke du vælger. Det er nemlig både Hay og Aykasa der laver dem, men der findes også billige udgaver fra mærke Day, fra Jysk og ikke mindst i Bilka og Føtex.

Opbevaring af stort og småt

Opbevaringsmulighederne er mange med foldekasser, de fås nemlig også i forskellige størrelser. Der er en stor, mellem og lille størrelse på disse foldekasser, uanset hvilket mærke du køber dem fra.

 

De store foldekasser egner sig særligt godt til legetøjsopbevaring af alt muligt legetøj. Det kunne f.eks. være:

  • Opbevaring af duploklodser
  • Opbevaring af bamser
  • Opbevaring af barbie el. actionfigurer
  • Opbevaring af kreative ting (tusser, maling, perler osv.)
  • Opbevaring af bøger, magasiner, DVD’er

Bruger du de flotte plastik foldekasser til opbevaring, så vil du også kunne skjule legetøj på en pæn og elegant måde, der passer til resten af indretningen i boligen. De kan selvfølgelig også bruges til andet end legetøj, såsom dekorativ placering af planter på gulvet eller opbevaringskasser under sengen.

 

De små foldekasser er også rigtig fornuftig opbevaring, da man ofte ender med en masse små ting man skal have opbevaret et eller andet sted. De kan bruge til f.eks.:

  • Opbevaring af nøgler
  • Opbevaring af cykellygter
  • Opbevaring af pas og andet vigtigt
  • Opbevaring af krydderier
  • Opbevaring af vanter, huer og halstørklæder

De små foldekasser kan du også placere mange steder, hvilket gør dem super praktiske. De kan stå i små reoler, på hylder, i vindueskarme, på skoreolen eller køkkenbordet til krydderier – mulighederne er mange.

 

Ingen tvivl om at disse moderne foldekasser, primært fra Hay og Aykasa giver gode, praktiske og smarte opbevaringsmuligheder i hele hjemmet. De tager den normalt kedelige – til tider grimme – opbevaring og gør den flot, dekorativ og moderne. De mange farver og størrelser gør at de vil kunne passe ind i indretningen i ethvert hjem, hvis bare man vælger de rigtige farver og størrelser.