Artikler

Facadeisolering gør det muligt at skabe et nyt design til din bolig

Mange ældre huse er ikke isoleret særlig godt, og de opfylder ikke de nyere krav til isolering. Der er dog mange som vælger at købe et ældre hus med drømmer om at sætte det i perfekt stand. Der kan bare være langt fra et 60’er hus til det top moderne og miljøvenlige hus. Der findes heldigvis hjælp at hente.

Facadeisolering er vejen frem

Hvis du ikke selv har hørt om facadeisolering før, så må du hellere blive godt bekendt med det. Det kan nemlig gå hen og blive din nye bedste ven. Det er nemlig den oplagte mulighed for at slå 2 fluer med et smæk, når man er ved at renovere ens hus.

Som navnet indikerer går facadeisolering selvfølgelig ud på at isolere facaden. Man isolerer altså uden på husets facade, og så slipper man endda for at miste plads inde i hjemmet.

Det er en god måde at sikre, at din bolig sparer på varmen og varmeregningen, og det kan endda også hjælpe med at skærme for lyde, hvis I bor tæt på en trafikeret vej.

Få et helt nyt hjem

Det var naturligvis 2 fluer med et smæk, og her kommer den anden. Det er selvsagt, at når du går i gang med facadeisolering, så vil du også ændre hele designet af din bolig.

Du har nemlig mulighed for at forvandle dit ældre hus til et moderne hjem, hvor der er fokus på design og energibesparelser. Selvom det måske kun er designet, som du har for øje nu, så vil du med sikkerhed sætte pris på at eje et mere miljøvenligt hus uden den store varmeregning.

Læs mere om facadeisolering, og så kan I vurdere, om det vil være en fordel for jer, men mon ikke i også kan se fordelene i det.

Få professionel hjælp

Man giver sig ikke bare i kast med at facadeisolere selv. Det er et stort job, og man vil gerne være helt sikker på, at det er lavet ordentligt. Det vil nemlig ikke være godt, hvis man står med vådt isolering og revner i ydervægge, fordi man selv forsøgte sig frem.

Du kan heldigvis få top professionel hjælp til at klare det hele, og så kan du være sikker på, at det er lavet præcis, som det skal. Besøg Sydjysk facade & energirenovering ApS og få deres hjælp til at få jeres boligdrømme til at gå i opfyldelse.