Artikler

Genvind sikkerheden omkring huset med en industri klatrer Rope Access

Man ser det hurtigt for sit indre blik: En form for batman eller James Bond er ude på en farlig mission, hvor han som en anden Spiderman hænger ned fra en tagryg og klatrer hurtigt rundt på muren, mens en masse mennesker ser åndeløst til fra jordsiden. Klarer han den mon? Var han ikke lige ved at falde ned der? Hvis der er noget i højden, der skal klares, kan man godt få disse associationer og tænke, at det kun er visse superhelte, der kan klare skærene og få løst problemet med den den løse tagsten, utætte tagrende eller længe overhængende reparation. For den almindelige familiefar kan ikke just udsætte sig selv for at hænge der i seler, på stiger eller i reb, og ved derfor ikke helt, hvad de så skal gøre. Nogle gange bliver “løsningen” bare, at man ikke gør noget ved det og der er usikkerhed forbundet med den løse tagsten. Men sådan behøver det slet ikke at være, for der findes en professionel industri klatrer, som netop kan løse disse opgaver for jer, uden at man dog kan bevise, at han er direkte efterkommer fra Spiderman.

Rope access – en industriklatrer der klarer skærene

En Rope Access er en industri klatrer, som udfører en  klatreopgave, hvor der er et særligt behov for opsætningen af stillads eller en lift. Hvis I bestiller Rope access kan I bestille dem til både store og små opgaver, og det kan også klares både dag eller nat. Det går ud på, at en faguddannet håndværker giver dig hjælp til reparationer i højden, som bliver klaret med høj standard efter gældende standarder. Det er nogle industri klatrere, som har mange års erfaringer i kombinationen af klatring og håndværk og derfor får I en unik mulighed for at få netop jeres problem løst via metoden rope access.

På denne måde behøver I ikke at udsætte jer selv for unødig fare, når der er en løs tagsten, en utæt tagrende eller en reparation, som kræver, at man hænger i højden og klarer det. Det er næsten ligesom en astronaut, der er uddannet til at reparere et rumskib fra rummet og lige præcis ved, hvordan han skal klare det mens han hænger i reb og står på et stillads.

Råd og vejledning

Hvis I har en mindre eller større opgave kan I altid få råd og vejledning til den, så I er trygge ved hele processen. I bliver informeret om, hvordan det løses og vupti, så er sikkerheden i huset i top igen.