Artikler

Inspiration til din bolig

Afventer.dk har masser af blogindlæg om bolig, interiør og design, som du kan læse helt gratis. Læs mere om hjemmesiden her.

 

Hvis du skal bruge inspiration til indretning, interiør og design, så kan du finde mange forskellige informative blogindlæg på Afventer.dk. De bringer nye blogindlæg hver uge om bl.a. spændende møbelbutikker, som sælger designermøbler og brugskunst til gode priser. På siden kan du læse om indretning af stue, badeværelse og køkken, og du kan finde det bedste tilbud i dit område til fx renovering af badeværelse. Hvis du skal have nyt baderum, så er det en god ide, at indhente forskellige tilbud, før du sætter arbejdet i gang. Det er en stor beslutning, og man skal samarbejde med en forretning, man stoler på i sådanne situationer. På siden kan du bl.a. finde informationer om de bedste steder at søge hen, hvis du skal have renoveret badeværelset. Der er også bogindlæg om fliser i natursten og om, hvor du får de bedste priser på bl.a. badeværelsesfliser i skifer. Læs mere på www.afventer.dk.

Læs spændende artikler

Når du det kommer til indretningen af hjemmet, så kan det være godt at søge inspiration, før man handler. Der sker en hel masse spændende inden for møbeldesign i Danmark for tiden, og det kan godt være svært at have overblikket, så hvis du søger et bedre overblik over de nye spændende designere, så kan Afventer.dk være ret brugbar. Her kan du ofte læse nye gratis blogindlæg, som skriver præcist og kort om forskellige butikker, der fører ny dansk design. Der er mange forskellige gode butikker i Danmark, som fører de bedste møbler fra både danske og udenlandske designere, og hvis du elsker interiør design, så vil det være lige noget for dig. Der findes mange forskellige måder, man kan indrette sig på, men de danske designklassikere vil dog nærmest passe ind i et hvilket som helst hjem. Børge Mogensen, Arne Jacobsen, FDB Møbler og alle de andre kan du finde online til ret gode priser. Læs mere på siden om, hvor du skal handle, hvis du skal indrette dig med stil.