Artikler

Kalundborg på landkortet og væggen

Det er med god grund blevet en vedvarende trend at placere sin barndoms- eller yndlingsby på væggen i stuen eller soveværelset. Se den nye, flotte og elegante Kalundborg plakat i skandinavisk design fra Vilakula. Er Kalundborg en by, der på den ene eller anden måde har haft betydning i dit eller din families liv, så er plakaten den perfekte måde at hylde byen på. Ikke mindst – og måske især – hvis ikke du eller din familie endnu bor i byen.

At huske hvor man kommer fra

Med den nye plakat, der har Kalundborg som motiv, kan du eller dine kære ære byen, byens sjæl og byens arkitektur. Motivet er adskillige af byens karakteristiske bygninger, en smuk himmel og sol i baggrunden, samt vandet og Samsøfærgen i forgrunden. Det er en af Danmarks smukke byer, og den fortjener en central plads på væggen.

Kommer du fra Kalundborg, eller kender du nogen, der er opvokset i byen, er plakaten det perfekte køb eller den helt perfekte gave. Det smukke design kan minde dig eller en, du har kær, om alle byens pæne steder og stemningsfulde kroge. Det er en god måde at mindes sin hjemstavn på, mens man er bosat i en hel anden by – eller måske endda i et helt andet land. Bor du med eksempelvis en partner, som kommer fra en helt anden by end du selv gør, er det oplagt at have en plakat med hver jeres by, så i begge kan mindes hjembyen på lige fod, og ikke mindst nyde synet af de to byer på væggen.

Skaberne af plakaten med Kalundborg samt de øvrige byer, har gjort et nærgående arbejde med at skabe stemningsfulde gengivelser af de enkelte lokationer. Det er let at se på plakaten; det flotte resultat bærer præg af, at skaberne har ladet sig inspirere af byerne. Det er let at se, at skaberne har ladet sig opsluge af hver bys sjæl i arbejde med de enkelte byer. Hold øje med siden, hvor du finder Kalundborg-plakaten, og se om andre nye plakater kan friste – hvem ved, måske du finder din egen by.

Det stilrene, nordiske design

Plakaten er som Vilakulas andre plakater af byer i Danmark holdt i et stilrent design, som passer flot ind i ethvert hjem. Farverne er flotte og livlige, og plakaten hænger både smukt for sig selv og ved siden af komplimenterende print eller kunstværker. Med sit miljøevenlige papir er by-plakaten ikke mindst en god erhvervelse eller gave til den miljørigtige forbruger, som er opmærksom på bæredygtighed i forbindelse med boligindretning. Desuden kan plakaten købes i flere forskellige størrelser, således at du kan finde den proportion, som passer perfekt ind i hjemmet og det enkelte rum eller værelse.