Artikler

Kloakrensning og slamsugning i København

Oplever du problemer med kloakken kan du have behov for en kloakrensning og slamsugning i København. Men inden problemerne bliver for store, kan du med fordel prøve selv at komme problemerne til livs.

 

Når man selv skal komme problemerne til livs, er der overordnet to måder at tilgå det på. På den ene side handler det om en god vedligeholdelse, og på den anden side handler det om de metoder man kan gøre brug af, når man skal forsøge at rense afløb og kloak selv.

 

Den gode vedligeholdelse går ud på at passe på med, hvad man hælder, putter og smider i sine afløb. Langt de fleste tilstopninger opstår som følge af skadelige materialer i kloakken, såsom vatpinde og vatbind, og langt de fleste tilstopninger kan derfor undgås, hvis man er omhyggelig med hvad der kommer i afløb og kloak.

 

Dertil kan du med fordel hælde nogle liter kogende vand gennem dine afløb, for at løsne ophobet fedt og andet snavs. Det er nemlig en anden stor kilde til problemer med tilstopninger, og som langt hen ad vejen kan undgås, ved at hælde et par liter kogende vand igennem afløbet. Hæld et par liter kogende vand igennem et par gange om måneden for det bedste resultat.

 

Selvom man holder en god vedligeholdelse af sine afløb og kloak, kan der med tiden stadig opstå problemer med tilstopninger. Når det sker er der en række metoder du kan gøre brug af, inden du må erkende at du nok får brug for professionel kloakservice.

 

For det første kan du igen prøve med et par liter kogende vand, for at se om det kan løsne op for tilstopningen. Prøv dertil med en svupper, og du kan svuppe tilstopningen løs. Kombinationen af det kogende vand og en svupper, er ofte et meget effektivt middel. Forsøg også med diverse redskaber at komme ned i afløbet, og få kradset tilstopningen løs.

 

Hjælper disse ovenstående metoder ikke på tilstopningen, og problemerne med dine afløb og kloak, så kan du prøve at tjekke vandlåsen. Sørg for at få renset den grundigt, og få tømt den for eventuelle ophobede madrester og andet skidt og snavs.

 

Er der stadig ikke held med at få bugt med tilstopningen, så kunne meget tyde på, at problemet er opstået længere nede i kloakken. Er dette tilfældet må du have hjælp til professionel kloakservice, som har redskaberne og kompetencer til at løse problemet.

 

Med professionel kloakservice får du professionel hjælp til kloakrensning, der med en slamsugning kan få renset enhver kloak. Uanset problemets omfang, kan du være helt sikker på, at du med professionel kloakservice får løst dine problemer med tilstopninger i kloakken, og så der igen kan komme gennemtræk i din kloak.