Artikler

Nørrebros hyggeligste guldsmed

Vil du gerne have nogle rigtig flotte smykker? I hjertet af Nørrebro i København ligger smykkedesigner Stinne Holm med sin butik og smykkeværksted. Læs med her for at lære mere om disse smykke håndlavede smykker og hvorfor det er en god ide for dig at købe.

Så dyrt er det ikke

Mange kan få den tanke at det er ubeskriveligt dyrt at få håndlavede smykker. Men det er det faktisk overhovedet ikke. Det er såmænd meget billigere end man umiddelbart skulle gå og tænke. Sving eventuelt forbi nede i butikken eller tage et kig på https://stinneholm.com/. Er de priser hun kører med nogle som du er villige til at betale?

Et håndlavet smykke koster normalt en smule mere, end hvis man blot købte nogle rigtig billige nogle fra den lokale damebutik. Men til gengæld får man altså også nogle pæne ting fra en rigtig smykkedesigner, som samtidig er håndlavede! Det er langt fra alle mennesker der kan prale af at have sådanne smykker.

Der er noget helt særegent ved at have nogle specialdesignede og håndlavede ting fremfor nogle, som blot er blevet lavet på et samlebånd. På den måde kan man føle sig ekstra special, når man render rundt med smykkerne.

Og samtidig kan man være sikker på, at der ikke er nogen anden i landet eller verdenen, som har nogle smykker der er helt ens til dine. Det er en rigtig fed følelse at have!

Du kan altid bare kigge forbi

Det er ganske billigt at købe smykkerne, men du behøver nu ikke at købe nogle, hvis det ikke lige er noget for dig. Du kan altid bare tage et kig forbi hjemmesiden eller den lokale butik. Det kan være meget spændende bare at udforske muligheden lidt nærmere, så man egentlig er helt sikker på hvad det er man siger nej til.

Det er trods alt ikke hver dag at man finder frem til muligheden for at købe et håndlavet smykke. I dag bliver langt størstedelen af vores genstande lavet på et samlebånd. Og i dag er det helt mærkeligt at tænke på, at det ikke altid har været sådan.

Det kan være en god gave for vennen eller søsteren

Det er altid sjovt at give gaver til andre og det er især meget sjovt, hvis vi har mulighed for at give nogle lidt specielle gaver. Det kan du netop få mulighed for, hvis du vælger at give nogle håndlavede smykker fra denne smykkebutik til en god ven eller din søster.

Din ven eller søster vil med garanti også sætte pris på at få så særlig en gave. Det vil betyde lidt mere, end hvis det blot var nogle produkter, du have købt fra en hvilken som helst butik.