Artikler

Sådan indretter du det moderne hjem med et bordfodboldbord

Det moderne hjem er det sted, som du kommer tilbage til og flader ud i efter en lang og hård dag på arbejdet. Hvis du er designorienteret og går op i indretningen af dit hjem, så har du sandsynligvis et hjem, som er indrettet efter skandinavisk designs forbillede med lyse fyrretræsgulve samt minimalisme i møblementet.

 

Du har sandsynligvis også en kamin eller en pejs til de kolde vinteraftener, og der ligger smagfulde gulvtæpper på gulvet. Med andre ord, det er det perfekte sted at komme hjem til og hvile ud i. Det er hér, du hører til. Det er her, du bor. Det er her, du har dit hjem.

 

Hvis du har børn eller har et ungdommeligt sind, så kan det være, at du også har indrettet dit dejlige hjem med et bordfodboldspil. Det kan også være, at du skal til at købe et bordfodboldbord, som kommer til at være samlingspunktet i hjemmet for dine venner og din familie.

 

Her er det godt at være opmærksom på nogle forskellige ting, før du køber bordet.

 

Bordet bør passe ind i resten af hjemmets indretning

Dette er selvfølgelig en no-brainer – dit bordfodboldspil skal passe ind med resten af hjemmets indretning på en smagfuld og stilet måde.

 

Her er det indlysende, at fodboldbordets design og farve bør matche resten af indretningen. Du kan også være lidt vovet og investere i et fodboldbord til hjemmet i kontrastfarver. Hvis dit hjem er indrettet i overvejende lyse nuancer, så kunne det være smagfuldt at have enten et bord i tilsvarende lyse farver, eller endda et sort bord for at skabe kontrast!

 

Her kan kvalitetsborde i solidt træ fra Rene Pierre eller Bonzini være udmærkede valg. Begge producenter fremstiller borde i flere forskellige farver. Du kan altid kigge efter flotte og billige bordfodboldspil her.

 

Sådan passer du på gulvet under fodboldbordet

En ting, som de færreste tænker over, når de køber et bordfodboldspil, er, hvordan dets vægt og tyngde kan påvirke gulvet under bordet. Hvis du stiller et tungt bordfodboldbord op på parketgulvet i dagligstuen i hjemmet, kan det se nok så flot ud og give dig nok så mange glade stunder med din familie.

 

Her bør du dog blot være opmærksom på, at et bordfodboldspil altid er i fare for at rykke sig en smule under en ophedet kamp! Da de fleste kvalitetsborde altid vejer mindst 50 kg, bør du derfor virkelig tage dig i agt for, at bordets bevægelser ovenpå parketgulvet ikke ødelægger gulvet nedenunder!

 

Dette kan nemt komme til udtryk i store, fæle ridser i gulvet under bordet, navnlig hvis gulvet i stuen er fremstillet af blødt træ så som fyrretræ. Derfor bør du altid sørge for at stille bordet på et underlag af skridsikkert og hårdt gummi eller lignende. Et gulvtæppe vil også kunne skåne trægulvet nedenunder til en hvis grad. Så når du nu er opmærksom på disse ting, er der vist blot tilbage at ønske dig en god kamp!