Artikler

Skal dit logo bagpå mobilcoveret?

Det er en god ide at have nogle covers til alle de mobiler, som man benytter sig af. Et mobil cover kan være afgørende for at passe ordentligt på ens mobil. Og hvis du er firmaejer, så kan det også være en god idé lige at have et logo for dit firma bag på mobilcoveret. Skal du finde noget til børnevæelset så kunne det måske være en idé med fortnite wallsticker.

Gratis reklame

Det handler om at gøre sig meget naturligt reklame for ens firma som overhoved muligt. Et have ens logo bag på mobil coveret er trods alt en meget gratis måde hvormed man kan gøre det på. Det koster ingenting – andet end lige fabrikationen af selve mobilcoveret. Måske du endda kan få resten af din husholdning til også at rende rundt med sådan et cover? Du kan også finde vægdekorationer og andet på siden her. Jo oftere en anden person ser et logo, jo mere tillid vil de også have til logoet. Det har videnskabelige undersøgelser bevist. Derfor handler det også om at sprede logoet så vidt som overhovedet muligt. Og det kan du blandt andet gøre ved simpelthen at have dit eget logo bag på dit mobil cover.

Fald i snak om firmaet

Som firmaejer ved man heller aldrig hvilke kontakter der kan være gode og hjælpe en med at komme sine drømme nærmere. Det handler om at lave et godt netværk og tage kontakt til andre mennesker. Og når du har dit eget logo på dit mobilcover kommer så kan du netop falde i snak med nogle meget spændende mennesker, som muligvis kan hjælpe dig i firmaet.