Artikler

Sørg for god opbevaring i dit hjem

Det kan være svært at få plads til alle sine ting. Derfor kan det være en god idé med lidt ekstra opbevaring. Hvis man har et stort forbrug og ofte køber ting, så kan det være ganske svært, at finde plads i sine skabe og skuffer.

 

Med de købsvaner vi har i Danmark, så kender mange danskere problemet – især i denne tid hvor det er ved, at være tid til, at gemme julegaver. Når vi køber ind hvad end det er stort eller småt, så har vi for vane, at fylde skabe og skuffer til randen.

 

Her er nogle råd til hvor du kan skabe ekstra opbevaring

Hvis vi kigger på steder som Kina og Japan, så er de jo mestre i opbevaring. De har meget mindre plads end vi danskere har – men de er langt bedre til at opbevare det.

 

Skil dig af med de ting du ikke bruger. Dette er det modsatte af opbevaring, men det første råd er, at skille dig af med de ting du ikke bruger. Du kan helt sikkert finde en ting som du i virkeligheden ikke har brugt de seneste år. Selvfølgelig skal man ikke smide ud bare for, at smide ud, men hvis du vil skabe plads til nye ting – ting som du rent faktisk får brugt, så kan det være en god idé, at skille dig af med de gamle ting.

 

Tænk vertikalt. Hvis du vælger, at købe dig et skab eller et par nye skuffer, så se om ikke du kan købe et møbel som giver dig opbevaring i højden. Når du køber brede møbler, så er de formentlig ikke ret høje – og det giver en masse spildplads – hvis du ønsker opbevaring. Her vil det være langt bedre, at købe et aflangt skab.

 

Hæng tøjet på stativer. Måske har du ikke lige så meget opbevaring som du har gulvplads. Hvis du har en masse tøj der hænger på bøjler, så kan du købe et tøjstativ og hænge tøjet der i stedet for – så vil du have hele skabet til opbevaring.

 

Du kan finde smarte og lækre tøjstativer med hjul og i alverdens farver, så de passer lige ind i dit hjem.

 

Kasser til rengøringsgrej. I stedet for, at opbevarer dit rengøringsgrej i skabet eller i en skuffe, så kan du købe en kasse hvori rengøringsgrejet kan stå. Du kan så stille kasse øverst på et højt skab og dermed skabe ekstra plads i selve skabet.

 

Uanset hvorfor du har brug for ekstra opbevaringsplads – om det er fordi du har købt et nyt spil eller om det er fordi du skal gemme julegaver, så kan du med ovenstående råd finde mere plads i hjemmet.