Artikler

Tips til pæn hunde-venlig boligindretning

Er du en glad hundeejer? Og er du samtidig rigtig glad for god boligindretning?

Der er mange måder at gøre sit hjem meget mere hundevenligt.

Her kan du læse mere om hvordan blandt andet en god gang oprydning og en god hundeseng kan være det helt rigtige for den gamle hund. Det er nemlig især når hunden begynder at blive gammel, at man skal tage lidt mere hensyn.

Vi bliver jo alle mere skrøbelige på vores gamle år og her kan du se hvordan du passer bedre på din firbenede ven i dens alderdom. Læs mere om hunde hos Bullerbox.dk.

Pak de ledninger væk

Generelt er det en god idé at bo i et nogenlunde opryddeligt hjem uanset om man så har dyr eller ej. Det giver nemlig ro i sindet. Og så undgår man også at snuble over alt det rod der ligger og flyder på gulvet…

Men hvis man har hund og hunden især er ved at blive lidt gammel, så er det en ekstra god idé lige at sørge for at få ryddet ordentligt op efter sig selv. På den måde gør man huset en del mere hundevenligt.

En gammel hund har nemlig svært ved at se så godt mere og ofte har de heller ikke lige så let til bens. De kan derfor sagtens risikere at snuble over et eller andet. Og hvis de ender med at snuble, så har de ikke lige så nemt ved at komme op på benene igen.

En dejlig blød hundeseng

Kroppen begynder at gøre lidt ondt her og der, efterhånden som man bliver ældre. Det kender vi mennesker alt til og det gør den gamle hund skam også.

Sørg derfor for at din gamle hund har et dejligt blødt sted at slå sig ned, når den får brug for en god lur. På den måde hjælper du den med at få en mere behagelig alderdom.