Artikler

Træt af at vågne op med filtret og uglet hår? Her er løsningen

Det er ikke ualmindeligt, at man vågner op om morgenen med en ordentlig høstak på hovedet efter en god nattesøvn. Grunden til at vi vågner op med uglet hår, er at vi om natten vender og drejer os faktisk op til 20 gange, uden at vi lægger mærke til det. Når håret køres frem og tilbage over hovedpuden, så bliver det ofte filtret sammen.

Der er heldigvis en effektiv og nem løsning på problemet. Det handler bare om at udskifte dit hovedpude betræk til et bambus hovedpudebetræk, som silkeblødt og skånsomt for håret.

Sov trygt med bambus på puden

Bambus har taget tekstilverdenen med storm. Overalt kan man købe babytøj, håndklæder og sengetøj i silkeblødt bambus. Bambus er et naturligt voksende og bæredygtigt materiale, hvis fiber kan spindes til stof på samme måde som bomuld. Bambus har dog en række helt enestående egenskaber, som gør det til et favoritvalg hos rigtig mange danskere.

Bambusmaterialet er fantastisk skånsomt for vores hår. Når du sover med en hovedpudebetræk i bambus, så filtres dit hår ikke, på samme måde som det ville gøre med bomuld. Det skyldes at materialet er langt blødere og glattere end traditionelle hovedpudebetræk, som ofte ugler håret til.

Gode til de tørre nætter

Bambus hovedpudebetræk er særlig velegnet til dig, som gerne vil passe godt på dit hår. Vi kommer ofte til at svede en hel del om natten, og fugten fra vores krop kan sætte sig i hovedpudebetrækket. Hverken vores hår eller hud elsker at ligge i et fugtigt miljø hele natten. Dette er heldigvis ikke et problem, når du sover med en bambus hovedpude.

Bambus er et særligt fugttransporterende materiale, som gør at sved og fugt ikke sætter sig i stoffet på samme måde som i bomuld. Et bambus hovedpudebetræk er også temperaturregulerende, så du vil ikke skulle døje med sommernætter på en klam og varm hovedpude.

Få et godt sengemiljø

Vidste du at vores hår faktisk kan tage skade når vi sover? Selvom det ser træls ud med uglet og filtret hår om morgenen, så er det ikke kun det udseendemæssige, som man skal bekymre sig om. Vores hår slides rigtig meget om natten, hvis ikke vi passer ordentlig på det. Du kan gøre dit hår en kæmpe tjeneste ved at udskifte dit hovedpudebetræk til et lavet af bambus.

Bambus er ikke kun vellidt for dets bløde rare materiale, det er faktisk også modstandsdygtigt over for bakterier og støvmider. Det vil sige at husstøvmider, sved og snavs ikke sætter sig i hovedpuden, som det ville i bomuld.

Derfor skal du vælge et bambus hovedpudebetræk, hvis du gerne vil lægge hovedet og håret på en behagelig, skånsom og hygiejnisk pude hver aften.